Női illatok-Parfüm neked

Női illatok-Parfüm neked

Egy korábbi bejegyzésben már meséltem nektek arról, hogy melyek a kedvenc parfümjeim. Az Illatok varázsa írásomban említést tettem a Star Nature vattacukor illatú termékéről, ami nagy kedvencem. A parfüm a Star Brands Parfüm Kft. kínálatában érhető el. De miért fontosak ez az információ? Mert kizárólag az ő kínálatukban érhető el.

A Star Brands Parfüm Kft. cég közel húsz éve a piacon van, s egyes parfümök kizárólag csak náluk találhatóak meg. Pélául a Cuba Parfüm, a Star Nature parfümök általuk található meg a kedvenc drogériáink polcain.
Nekem személy szerint több termékem is van: egy vattacukor és egy cseresznyés illat. Mind a kettő nagy kedvencem a mai napig.

De mit is kell tudni a Star Brands Parfüm Kft. csapatáról? Egyszerűen azt, hogy segítőkészek. Mindannyian voltunk már abban a helyzetben, hogy nem tudtunk dönteni több illat között. Mindegyik tetszik neked, de valahogy nem vagy biztos a dolgodban. Erre a cég csapata ingyenes illat tanácsadással segít neked, hogy megtaláld azt a parfümöt, ami igazán te vagy és a személyiségedhez legjobban illik.
Sőt ha a weboldalukat böngészed, még hasznos tanácsokat is leírnak, hogy például egy parfüm szavatossági ideje a felbontástól számított 36 hónap.

Szuper akciójukról sem szabad elfeledkezni, hiszen ha most adod le a rendelésed és 5000 forint felett vásárolsz, akkor a szállítási költség cég állja.

Összefoglalva egy nagyon jó parfüm rendelős oldal, hiszen a jó illatok mellett jó áron is tudod beszerezni a hozzád legjobban illő terméket. Ha felkeltette az érdeklődésedet, akkor ide kattintva már az oldalon is tudsz keresgélni

Még több bejegyzést olvashatsz a Babóca Blog facebook oldalán, illetve kövess az instagramon.

Star Nature vattacukor illatú parfümje
Star Nature vattacukor illatú parfümje

12 thoughts on “Női illatok-Parfüm neked

  1. tanúsítom, mivel én egy látássérült ember vagyok, különösen fontos hogy segítsenek! éppen ezért nekem hatalmas nagy örö mvolt hogy mindenki 1 szívvel lélekkel segítette munkámat, válogattuk az illatokat, minden kedves vásárlónak CSAK AJÁNLANI TUDOM ŐKET

  2. Évekkel ezelőtt ismertem meg ezt a parfümöt.Lányom hazaérkezésekor éreztem.. Örültem hogy jött és olyan illata volt mintha édes felhő lengené körbe.. Egyik alkalommal kérdeztem rá, milyen parfüm ez? Vattacukor.. Gyermekkorom kedvenc édessége..mai napig is imádomÁrban és illatban a legjobb

  3. Visszajelzés: Hello 2021 - Babóca Blog

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük